Design Up tuo kotimaisen designin sinne, missä sen kaverit ovat! Tule mukaan nauttimaan kotimaisen designin ilosanomasta yhdessä meidän kanssa!

Iloisia pop-up kauppoja

Järjestämme ympäri vuoden iloisia kotimaisen designin pop-up kauppoja vaihtuvilla teemoilla. Meille tärkeitä arvoja ovat kotimaisuus ja vastuullisuus, ja pop-upeistamme löydätkin näitä arvoja noudattavia designmerkkejä. Katso tulevat pop-upit tästä

Tempauksia

Tuomme paikallisia designtoimijoita ja kaupunkikulttuuria esille iloisilla tempauksilla ympäri vuoden. Viimeisimpänä olemme toteuttaneet Design Up Jyväskylä -kartan yhdessä Jyväskylän kaupungin kanssa. Karttaan pääset tästä

DESIGNKAVERIT

Olemme kolme kaverusta, joita yhdistää intohimo kotimaiseen designiin ja iloiseen tekemiseen. Tiemme kohtasivat neljä vuotta sitten ja siitä lähtien olemme tehneet pop-up kauppoja ja erilaisia tapahtumia yhdessä.

Meistä on huippua, miten paljon Suomesta löytyy erilaisia, upeita designmerkkejä, jotka tuovat kauneutta ja toimivuutta elämään. Haluamme, että muutkin pääsevät nauttimaan niistä, ja siksi tuomme kotimaisen designin sinne, missä sen kaverit ovat. Tästä ajatukseta syntyi Design Up.

 

OTA YHTEYTTÄ:

kaverit@designup.fi

ELLA, JYVÄSKYLÄ
050 4946995

STIINA, JYVÄSKYLÄ
040 4605574

ESSI, KUOPIO
0400 382 577

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.